______________________________________________________________________________

IKLANEKA RINGKAS@PKBC

BERITA BAIK UNTUK KAKI PANCING

Khidmat sewaan bot berenjin dan tanpa enjin
Di Sungai Belat Batu 3 Kuantan
Hubungi Tuan Haji Roslan (hj. Lan) 013-9454682.


KHIDMAT PENGIKLANAN RINGKAS DI RUANGAN INI
Untuk Maklumat Lanjut, Sila Hubungi Sdr. SUK Kawasan Kuantan.


Perlancaran Bulan Infaq Pas Pahang______________________________________________________________________________

Sunday, December 7, 2008

Perdana Menteri jangan lepaskan jawatan- Ustaz Hadi

Azamin Amin Sun
Dec 07, 08 12:42:33 am MYT

KUALA LUMPUR, 7 Dis (Hrkh) - Presiden PAS mencadangkan agar Perdana Menteri Malaysia, Dato' Seri Abdullah Hj. Ahmad Badawi terus menjalankan tugas-tugasnya sebagai Perdana Menteri Malaysia walapun melampaui tarikh penyerahan kuasa yang disepakati dalam Umno iaitu pada bulan Mac 2009 nanti.

Ini kerana menurut Dato' Seri Tuan Guru Hj. Abd. Hadi Awang, beberapa perkara besar yang melibatkan pentadbiran negara termasuklah sebahagiannya yang merupakan janji Abdullah kepada rakyat Malaysia amnya masih belum tertunai.

"Penubuhan Suruhanjaya Anti Rasuah Malaysia, umpamanya masih diperingkat rang undang-undang dan berkemungkinan akan mengambil masa sebelum dapat dilaksanakan sepenuhnya.

"Begitu juga dengan Suruhanjaya Kehakiman yang sepatutnya mengembalikan kewibawaan badan kehakiman, masih belum terlaksana," katanya yang dipetik daripada satu kenyataan media Setiausaha Akhbar beliau, Roslan Shahir Dato' Mohd Shahir kepada Harakahdaily.net jam 7.03 malam semalam.

Ustaz Hadi turut merasakan Abdullah wajar menyelesaikan beberapa tuntutuan ke arah penambah-baikan urusan Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia yang masih diragui oleh rakyat Malaysia sehingga kini.

untuk membaca lebih lanjut, klik disini

sumber : harakahdaily.net


No comments: